Close × Product Page Specifikacije Brošura Movie

Za dalje informacije:
Katrin Hoffmann
DTM Print GmbH
Tel.: +49 611 927770
FAX: +49 611 9277750

presse@dtm-print.eu dtm-print.eu
LX900e LX900e Color Label Printer

Nema više čekanja : Najbrži inkjet štampač etiketa je sada na tržištu

Primera Technology predstavlja najmlađeg člana poznate štamparske familije za etikete, LX900e.

WIESBADEN – Primera Technology Europe predstavlja najbrži inkjet štampač za proizvodnju profesionalnih nalepnica u svojoj klasi. Sa ovim uređajem, kompanije mogu značajno da ubrzaju proizvodni ciklus u prerađivačkoj i prehrambenoj industriji, industriji pića i ambalaže kao i u proizvodnji kozmetike. "Pri izboru najvišeg nivoa kvaliteta, LX900e štampa po površini nalepnice 20,3 mm u sekundi, a u draft-režimu i do 114,3 mm", konkretizuje Primerin generalni direktor Andreas Hoffmann. "Dakle brzina je duplo brža nego kod konkurentnih proizvoda." Kompanija je pored toga usavršila i kvalitet štampe: tekstualne elemente, izuzetno oštra grafika i ilustracija. Na raspolaganju Vam stoji izbor i do 16,7 miliona različitih kombinacija boja. Rezolucija štampe iznosi 4800 dpi, dok je kod drugih štampača rezolucija samo 1200 dpi.

"Još jedna ključna prednost su odvojeni ketridži za cyan, magenta, yellow i black", kaže Andreas Hoffmann. "To znači, da je neophodno menjanje samo one boje koja je potrošena." Za sve četiri boje,ugrađena je samo jedna štamparska glava, dok u drugim uređajima postoji obično četiri glave. Koriste se Lexmarkove štamparske glave, za koje je razvijen novi proces proizvodnje. Ovo omogućava preciznu štampu etiketa koja je do sada bila nepoznata. Ketridži su opremljeni sa RFID čipovima, tako da je korisnik uvek informisan, koliko mastila je ostalo. Na osnovu toga je moguć i tačan proračun, koliko nalepnica može da se štampa.

Cena LX900e je 2.295 Eura. U cenu je uključen i NiceLabel SE softver, Primerino izdanje za windows, ali mogu se koristiti i mnogi drugi poznati grafički i dizajn programi za nalepnice. Pored Windows XP i Vista, uređaj funkcioniše i sa novim operativnim sistemom Microsoft Windows 7. Korisnicima operativnog sistema Apple je potreban minimum MAC OS X verzije 10.5. Moguće dorade nalepnica su izvodljive sa Primerinim FX400e uređajem: štampač folije je idealna dopuna za LX900e kod nalepnica sa tekstom, grafikom ili okvira u srebru i zlatu. Andreas Hoffmann tvrdi: "Dizajn pakovanja je jedan od odlučujućih faktora koji utiču na kupovnu odluku potrošača.Kreativno dizajnirana nalepnica u visokom kvalitetu štampe je dakle, vrhunac kvaliteta proizvoda.

" Primera Technology je proširila svoj asortiman ponude na potrošni materijal. Pored već poznatih TuffCoat-Extreme nalepnica, korisinici sada mogu da koriste i novu BOPP-seriju, "BOPP" je oznaka za biaksijalno orijentisani polopropilen. Naspram polyester-nalepnica, label nalepnice su vodootporne, ali i jeftinije i mogu da se recikliraju.

Više informacija i foto materijala je dostupno na internetu: dtm-print.eu


Primera Technology, Inc. (Plimut, Minnestoa/SAD), je vodeći svetski proizvođač profesionalnih umnožavanja diskova i štampanja opreme za optičke medije kao sto su CD, DVD i Blu-ray. Od svog osnivanja 1998, kompanija snadbeva svoje klijente rezačkom i štamparskom robotikom za različite zahteve po povoljnim cenama kada je u pitanju količina,brzina i izdržljivost. Proizvodni program obuhvata kako male uređaje za svaki pisaći sto, štamparske sisteme i sisteme za dupliciranje sa industrijskim kvalitetom,tako i specijalne štampače za npr. nalepnice. Primerini sistemi su kompatibilni sa Microsoft i Apple operativnim sistemom i mogu se naći u bankama, osiguravajućim kompanijama, agencijama, medicinskim oblastima, kao i u video i audio oblastima na "Disk-on-demand" rešenju. Prodaja proizvoda vrši se preko distributora u više od 222 zemalja.
Pored sedišta u SAD-u, Primera se nalazi i u Wiesbadenu za Evropu, u Africi i Bliskom istoku, u Hongkongu za azijsko-pacifički region i u San Paolu za Centralnu i Južnu Ameriku.
Dalje informacije na: Primera Technology Europe, Wiesbaden, Nemačka, Tel.: +49 (0)611/92777 0, Fax: +49 (0)611/92777 50, E Mail: info@dtm-print.eu, Web: dtm-print.eu
Referent za štampu: Katrin Hoffmann, Tel.: +49 (0)611/92777 0, E Mail: presse@dtm-print.eu

Copyright © 2019 DTM Print GmbH