LX400e predstavlja najnoviju inovaciju u tehnologiji inkjet štampe nalepnica, brilijantnog kvaliteta, koje samostalno možete štampati za vaše proizvode
Close × Productpage Brošura Specifikacije Registracija
discontinued product

Uštedite vreme i novac sa štampanjem nalepnica ! Not available anymore!

LX400e predstavlja najnoviju inovaciju u tehnologiji inkjet štampe nalepnica, brilijantnog kvaliteta, koje samostalno možete štampati za vaše proizvode. Omogućava rezoluciju 4800 dpi i izuzetno je brz. Njegova svojstva su ista kao kod štampača LX900e, jedina razlika je u formatu štampe, koja je kod LX400e manja. Ovaj štampač je odličan izbor za one koji cene i traže jednostavna rešenja za svoj rad. Nalepnice mogu da sadrže fotografije, ilustracije, grafike, tekstove, pa čak i barkodove. Etikete mogu da se štampaju kada su vam potrebene i u količinama koje su vam potrebne. Najbolje kod toga je korelacija između kvaliteta i cene etikete, koja je čak niža od cene nalepnice odštampane sa flekso i ofset.

Color Label Printer productsSa LX400e dobijete ...

• Kratko vreme odziva
• Moderan način štampanja
• Nema više problema sa manjim ugovorima

Stručni i kvalitetni rezultati

Nema potrebe da na svoje proizvode stavljate nalepnice u boji štampane u niskoj rezoluciji. Štampač za nalepnice LX400e je u stanju da štampa u rezoluciji neverovatnih 4800 dpi. Etikete možete štampati u zavisnosti od potražnje u različitim količinama. LX400e štampa
nalepnice željenog kvaliteta u šest nivoa, kombinujući različitu brzinu i različit kvalitet. Bez obzira na nivo, nalepnice su jasne, jakih boja i profesionalnog izgleda.

Kreiranje nalepnica traje samo nekoliko minuta na vašem Windows Vista/7/8/10 PC ili Mac OS X, 10.6. Možete da kombinujete tekst, grafiku, fotografije, ilustracije, pa čak i bar kodove.

Odličan i jednostavan program NiceLabel® SE dobijate u kompletu sa štampačem, naravno, možete da koristite i druge jače grafičke programe kao što su Photoshop® i Illustrator®, koji nudi više kreativnosti u dizajnu.

LX400e Color Label printer

Jednostavna instalacija

Priprema štampača LX400e za štampu je brza i jednostavna. Zajedno sa štampačem dobijate sve što je potrebno da biste započeli štampanje.

Oprema uključuje NiceLabel SE, rolnu za testiranje u kvalitetu visokog sjaja, ketridž sa bojom, USB kabl, tako da nakon nekoliko minuta, možete početi štampanje nalepnica.

Raznovrsni načini upotrebe

LX400e štampa lepe, profesionalne nalepnice visokog kvaliteta. Idealan je za malu serijsku proizvodnju hrane, vina, vode, kozmetike, proizvoda za ličnu negu i bio proizvode.

LX400e Color Label printer

Pored toga on je neophodan asistent kod:

• Marketinških kampanja
• Ugovornoj proizvodnji
• Domaćoj proizvodnji
• Obeležavanje pakovanja sa nalepnicama u boji i bar kodove
• Promotivnih etiketa
• I još mnogo toga!

Različiti materijali za štampanje

LX400e štampa na raznim materijalima pogodnim za štampu sa inkjet tehnologijom dostupnom u kvalitetu visokog sjaja (High-Gloss), pola sjaja (Semi-Gloss) i mat (matte).
Nalepnice odštampane na papiru visokog sjaja (high-gloss) veoma su vodootporne, otporne na ogrebotine i mrlje. Takve nalepnice su odlično rešenje za pakovanja koja su izložena kiši i snegu. Nalepnice mogu biti maksimalne širine do 108 mm i dužine 610 mm.

Copyright © 2001 -  DTM Print GmbH