in-house labelling
Close × Productpage Specifikacije Brošura Registracija
discontinued product

Da dodate notu elegancije i luksuza , povećavajući vrednost vaših proizvoda

Sada možete dodati sjaj vašim nalepnicama. Sjajne vrhunske dodatke možete odštampati na vaše nalepnice koje ste ranije štampali na vašem inkjet štampaču.

Brzo i jednostavno sa novim Primerinim FX500e sistemom za doštampavanje folije. FX500e je dodatna oprema za bilo koji Primerin štampač za nalepnice u boji, iz serije LX. Postupak je 100% digitalan, tako da možete štampati različite oblike i uzorke kao već odštampanoj ili blanko nalepnici što su linije, grafici, slova, pozadine i još mnogo toga.

Za FX500e su dostupne ne samo metalne folije u zlatnoj, srebrnoj, plavoj i crvenoj boji, već i u drugim bojama kao i providna folija. Providna folija se takođe može štampati sa FX500e. Ona omugućava da vaše nalepnice budu sasvim vodootporne, otporne na hemikalije, deterdžente, UV i druge faktore životne sredine

.

Napravite nalepnice dekorisane sa zlatnom sjajnom i srebrnom metalnom folijom!

To je činjenica: Vrhunski sjaj ili srebrnu nalepnicu primeti svako, baš zbog toga termo štampanje je bila popularna dug niz godina.

Ali termo štampanje ima puno nedostataka. Početni trošak je poprilično visok, alati za štampanje su skupi, ne možete ih izraditi preko noći, a pored toga uzorci se ne mogu menjati bez dodatnih troškova. Štampa ne trpi izmene bez dodatnog troška, a da bi se trošak uopšte isplatio trebalo bi da odštampate bar hiljadu primeraka.

Primerin novi FX500e nema te poteškoće. Sada možete lako ispisivati na svim svojim ispisima koje ste prethodno ispisali na vašem tintnom pisaču, dodati sjajne metalne boje, oblike, uzorke, linije, grafiku, slova, pozadine i još mnogo toga ne već odštampanim ili blanko. Možete ispisati fontove ovisno o broju i kada to trebate.

Sjajni pribor učinit će vaše proizvode elegantnijim i prestižnijim što će vam automatski pomoći prodati i povećati vrijednost vaših proizvoda.

label printed with FX500e Foil printer
gold and silver labels

Etikete za razne proizvode štampane sa kolornim štampačima LX-serije i sistemom za doštampavanje folije FX500e.

FX500e Foil Imprinter Product Video

Metallic Foil Printer FX500e

Brza i jednostavna upotreba

FX500e je jednostavan za upotrebu. Za nekoliko minuta možete početi sa doštampavanjem vaših nalepnica, pošto je u kutiji zajedno sa FX500e sve što vam je potrebno:

FX500e is an optional accessory to Primera's LX-Series Color Label Printers or other inkjet-based label printers.

Copyright © 2019 DTM Print GmbH