in-house labelling
Close × Productpage Specifikacije Brošura Registracija
discontinued product

FX400e sistem za doštampavanje folije

Sada možete dodati sjaj vašim nalepnicama. Sjajne metalne, zlatne i srebrne dodatke možete odštampati na vaše nalepnice koje ste ranije štampali na vašem inkjet štampaču. Brzo i jednostavno sa novim Primerinim FX400e sistemom za doštampavanje folije.

FX400e je dodatna oprema za bilo koji Primerin štampač za nalepnice u boji, iz serije LX. Postupak je 100% digitalan, tako da možete štampati različite oblike i uzorke kao što su linije, grafici, slova, pozadine i još mnogo toga.

Providna folija se takođe može štampati sa FX400e. Ona omugućava da vaše nalepnice budu sasvim vodootporne, otporne na hemikalije, deterdžente, UV i druge faktore životne sredine.

FX400e Foil printer with LX400e label printer

Napravite nalepnice dekorisane sa zlatnom sjajnom i srebrnom metalnom folijom!

To je činjenica: zlatnu sjajnu ili srebrnu nalepnicu primeti svako, baš zbog toga termo štampanje je bilo popularno dug niz godina.

Ali termo štampanje ima puno nedostataka. Početni trošak je poprilično visok, alati za štampanje su skupi, ne možete ih izraditi preko noći, a pored toga uzorci se ne mogu menjati bez dodatnih troškova. Štampa ne trpi izmene bez dodatnog troška, a da bi se trošak uopšte isplatio trebalo bi da odštampate bar hiljadu primeraka.

Primera je sa novim FX400e sredila sve ove poteškoće. Sada možete jednostavno na sve vaše nalepnice, koje ste ranije odštampali na vašem inkjet štampaču, dodati sjajne metalne boje, oblike, uzorke, linije, grafike, slova, pozadine i još mnogo toga. Nalepnice možete doštampavati u zavisnosti od toga u kom broju i kada su vam potrebne.

Sjajni zlatni i srebrni dodaci učiniće vaše proizvode elegantnijim, prestižnijim što će vam automatski olakšati prodaju i povećati vrednost vaših proizvoda.


Brza i jednostavna upotreba:

FX400e je jednostavan za upotrebu. Za nekoliko minuta možete početi sa doštampavanjem vaših nalepnica, pošto je u kutiji zajedno sa FX400e sve što vam je potrebno:

  • Softver NiceLabel® SE za Primeru, sa posebnim drajverom za FX400e
  • Testna rolna TuffCoat metalno sjajne zlatne folije
  • Dva adaptera za različita jezgra rolne
  • Vanjski adapter za rolne različitih dimenzija
  • Dve godini garancije, posle registracije vašeg FX400e

FX400e je dodatna oprema za sve Primerine LX štampače u boji i takođe za druge inkjet štampače.

gold and silver labels

Proizvodi sa nalepnicama koje su uradjene uz pomoć FX400e.

Copyright © 2001 -  DTM Print GmbH