Close × Disc PublisherProduct Page Disc PublisherSpecifications Brochure Disc PublisherDisc Cost
Comparison
discontinued product

DP- 4100 serija Sistemi za duplikaciju i štampu - Najbrži Disc Publisher na svetu

fastest disc publisher

Brzo štampanje i precizna robotika

Trenutno su Disc Publisher serije DP-4100 sa sigurnošću najbrži sistemi za štampu na svetu.Vaš CD će za samo 6 sekundi biti odštampan po celoj površini sa visokim kvalitetom.Bićete iznenadjeni koliko brzo je vaša medijska produkcija završena.
Zapravo je DP-4100 serija i do 20 puta brža od konkurenata sa sličnim kvalitetom štampe*.Ova prednost u brzini je čini najbržom Disc-Publisher-Serijom na svetu.

*Odgovara vremenu štampanja.

Disc Publisher 4100

  See the DP4100-series video!

Robotizovani sistem za hvatanje diskova i transport su takođe optimizovani za brzinu. Čvrst i pouzdan, novi sistem kaiševa za prenos je prilagođen da omogući 300% brži robotizovani sistem od prethodnih modela, kao i mirniji i tiši rad.

Odvojeni ketridži za niže troškove po disku

Dp-4100 serija je Primerin prvi Disk-Publisher sa odvojenim ketridžima za boju (cyan, magenta, yellow i black), što znači da možete da zamenite samo boju koju potrošite. Tako ćete efektivno uštedeti na svakoj nalepnici koju ste odštampali. Kada su diskovi dizajnirani tako da kod štampanja troše više jednu boju od drugih tako uštedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.

seperate cartridges

Profesionalna štamparska slika :

Primerini sistemi za štampanje i dupliciranje podržava Lexmark® ketridž udružuju automatsku i preciznu tehnologiju za CD/DVD/BD za kopiranje i štampanje u koloru direktno na disk sa rezolucijom od 4800dpi.Ovo je najviša rezolucija štampe, koja nije dostupna ni jednom drugom proizvodjaču uređaja za dupliciranje i štampanje diskova.

dp4100 discs

Sa Primerinim diskovima,kvalitetom TuffCoat-a i vodootpornom površinom WaterShield™, možete ostaviti izuzetan utisak. Odštampane nalepnice veoma su vodootporne, otporne na ogrebotine, mrlje i veoma ih je teško pocepati.U svakom slučaju se mogu koristiti i diskovi drugih proizvođača koji su namenjeni za inkjet-štampu.

Lak pristup diskovima

Za aplikacije kao što su npr. medicinske evidencije,audio ili HDvideo je neophodno da diskovi izlaze frontalno. Na DP-400 seriji je to automatski ugrađena funkcija.Za razliku od drugih konkurentskih proizvoda , ne morate ručno da otvarate vrata ili fioku svaki put, nego se diskovi izbacuju automatski bez otvaranja uređaja.

Koji je pravi Disc-Publisher za Vas ?

Postoje tri verzije serije DP-4100. Izaberite model, koji najbolje odgovara vašim zahtevima proizvodnje.
Dostupna su tri modela :

Blu-ray logo

Plava osvetljenja

Plava ugrađena LED-osvetljenja pomažu vam ne samo da vidite šta de dešava u unutrašnjosti uređaja nego i ukazuju na to da je nivo mastila nizak. Greške u radu će biti signalizirane treperenjem LED-lampica. Bez obzira da li sedite direktno pored uređaja ili stojite na drugoj strani prostorije, uvek ćete znati status vaše produkcije zahvaljujući LED-osvetljenju.

Najbolji u branši

Imajući u vidu brzinu, kvalitet štampe , povoljnu cenu, proširene softver module, kompatibilnost sa Windows i Mec operativnim sistemima,Primerin DP4100 štampač je jednostavno najbolji na tržištu. Primera poseduje dugogodišnje razvojno iskustvo i u poslednjih 10 godina je proizvela više sistema za diskove, nego svi konkurenti zajedno. Želite li da znate koliko su drugi kupci sa nama i našim proizvodima zadovoljni? Onda pogledajte komentare kupaca na dtm-print.eu.

Jednostavno korišćenje softvera :

Korišćenje DP-4100 serije je jednostavno koliko i rad sa normalnim kancelarijskim štampačima. Primerin PTPublisher™ Softver je dobio odlične kritike za svoj jednostavan rad. Rad sa Primerinim novim PTPublisher™ Softverom savladaćete za samo par minuta.

Jednostavno izaberite fajl za štampu i narezivanje,izaberite vrstu posla koju želite da obavite(npr.podaci,video,audio itd.),zatim željeni motiv i na samom kraju pritisnite na komandu "GO". Jednostavno i lako !

Ugrađeni Design-Software zvani SureThing™ za Primeru uključuje potporu za Windows a DiscCover™ za Mac potporu za štampanje fotografija, pozadina, textova i grafika na bilo koji deo diska, čak i u sredini. U poređenju sa drugim Publisher uređajima, ovaj uređaj oblikuje bez ivica do unutrašnjeg prstena diska.

Integrisani programi

Sledeći softver moduli su takodje integrisani :

PTRip™: automatsko digitalizovanje muzike sa CD-ova i trasfer muzike po izboru na Apple® iTunes® (funkcioniše i sa iPhone®, iPod® und iPod Touch®) ili u Microsoft® Windows Media Player.
PTBackUp™: automatsko kreiranje rezervnih kopija Vaših datoteka na CD, DVD ili Blu-ray diskovima.
PTProtect™: sprečava neovlašćeno kopiranje Vaših video/DVD-a.Tri besplatne zaštite su sadržane.

Jednostavna integracija

Vertikalne aplikacije zahtevaju često integracije za postojeća aplikativna okruženja kao npr. medincinski sistemi, PACS sistemi, DICOM format, sistem praćenja i arhiviranja za sprovođenje zakona ili audio i video zahtevi i jos mnogo drugih.

Da bi se pojednostavio proces integracije, Primera nudi kvalifikovane, besplatne programe i Software Developer's Kits (SDKs) kako za Windows tako i za Mac-platforme.

Copyright © 2019 DTM Print GmbH