in-house labelling
Close × Productpage Specifikacije Brošura FAQ Manuals Case Studies FX1200e Label Products White Paper Registracija
discontinued product

CX1200e Digitalno štampanje nalepnica

Digitalno kolor štampanje etiketa ima mnogo prednosti. Do sada su takvi uređaji bili veoma skupi i predstavljli su značajnu investiciju koja se ni za mnogo godina ne isplati. Industriji je bilo potrebano jednostavnije, efikasnije i isplativije rešenje.

To je bio razlog zbog kojeg je Primera razvila svoj novi digitalni CX1200e štampač za nalepnice. CX1200e pruža najveće prednosti štampe visokog kvaliteta i smanjuje troškove.

Izuzetan kvalitet štampe

CX1200e koristi jedan od najbržih laserskih uređaja koji obezbeđuje visoku rezoluciju štampe do neverovatnih 2400 dpi. Kvalitet nalepnica je mnogo bolji čak i od nalepnica koje su štampane na uređajima koji koštaju stotine hiljada evra. Boje su svetle i rezonantne. Tekst je oštar, a bar kodovi i grafika su vrhunskog kvaliteta.

Za preciznu kontrolu boje, ima podršku Pantone. Dodatni profili za različite materijale su na raspolaganju.

Color Label s printed on CX1200e Color Label Press

Visoke performanse

Brzina štampanja je 5 metara u minuti. Možete da odštampate 500 m, što znači isto kao i 305 mm prečnik rolne.

Savršeno navijanje

Primerin jedinstveni upravljački sistem za navijanje IntelliTorkue kontinuirano prati promene napetosti premotavanja. Povratne informacije se koriste za promene obrtnog momenta na vretenu. Rezultat je čvrsto navijena rolna. Samo IntelliTorkue omogućava takav kvalitet i kontrolu u digitalnom štampanju nalepnica.

Prednosti proizvodnje nalepnica na CX-1200e kolornom štampacu za nalepnice I na FX1200e digitalnom sistemu za doradu.
 • Niži troškovi štampe po nalepnici = veći profit
 • Brzina i fleksibilnost
 • Reaguje brzo na promene na tržištu
 • Superioran kvalitet štampe
 • Jednostavno rukovanje - ukjučujući softver koji odogovara vašem toku rada
 • Otvara nova tržišta
 • Podržava ulazak rolni i listova
Primera Drucker Etiketten-Material

Različiti materijali

Od papira pa do belog i providnog poliestera i još mnogo toga. CX1200e vam daje maksimalnu fleksibilnost kod materiala za štampanje. Omogućava širok spektar proverenih materijala mat, polu sjajnih i sjajnih (High Gloss) materijala, koji vam omogućavaju da zadovoljite sve zahteve vaših klijenata. Moguća štampa na specijalnim podlogama kao što su magnetna plata,vinils i tkanina.

innovativ print technology with CX1200e CX1200e printing solution Primera’s micro-fine dry toner-based inks have been formulated for substrate flexibility, robustness and low running costs

Jednostavno rukovanje

Od instalacije pa do početka rada uverićete se da je CX1200e jedan od najednostavnijih uređaja koje posedujete.
Ako vam je potrebna pomoć u početku, nudimo obuku u našim centrima u SAD, Evropi i Aziji. Za malu naknadu doći ćemo kod vas da vas posavetujemo u vezi sa obukom i da vam pomognemo kod instalacije i obuke vaših operatera.

Napredna mastila i ketridži

Primerina mikro, suva mastila pogodna su materijalima, veoma su snažna i omogućavaju niske troškove. Otporna su na ogrebotine i UV zrake tako da su među najboljima u svojoj klasi.

Četiri tonera velikog kapaciteta, možete promeniti za sekund na prednjoj strani uređaja. Integrisani memorijski čip na toneru, dodeli svakom toneru redni broj i tako drži detaljnu evidenciju o njihovom stanju. To vam omogućava da uvek
znate koliko nalepnica možete otštampati na određenoj pokrivenosti materijala. Nikada ne menjajte tonere u toku rada. Sistem omogućava da iskoristite tonere do kraja, što naravno štedi novac.

PRIMENA:
 • Specijaliteti, organska i gurmanska hrana i pića
 • Vinarije, pivare i destilarije
 • Pržionica kafe
 • Kozmetika i proizvodi za ličnu negu
 • Nutricionalizam i vitamini
 • Privatno etiketiranje
 • I mnogo više

Nove mogućnosti za dobit

CX1200e otvara sasvim novi svet za dobit. Foto kvalitet, povećana potražnja za nalepnicama u boji. Pa čak i male kompanije žele da izgledaju velike.
Digitalna štampa je pravi odgovor za zadovoljavanje vaših potreba i želja uz veću dobit. Vaša najteža odluka će biti šta da radite sa ekstra zaradom koja vam se pruža.

Softver koji odgovara vašem radu

CX1200e opremljen je s Primerinim softverom PTPrint™ 9.0 za Windows. Ovaj snažan softver pomaže da efikasno obavite svoj posao. Funkcije uključuju sledeće:

Najbolje rešenje za digitalnu štampu nalepnica

Bez obzira da li već imate digitalnu štampu nalepnica ili ste tek na početku, CX1200e je najbolje rešenje za digitalnu štampu malih i srednjih nalepnica, po povoljnim cenama.

Copyright © 2001 -  DTM Print GmbH