colour label printer
Close × Productpage Specifikacije CX1000e Downloads Brošura Video PressCX1200e FX1200e Matrix Removal Label Products
discontinued product

Pogledajte CX1000e na akciji!

Štampajte sopstvene visoko kvalitetne nalepnice sa Primerinim novim CX1000e kolornim štampačom za nalepnice

Sa CX1000e možete brzo i lako da proizvedete nalepnice čak i kod kuće. Naručivanje unapred odštampanih etiketa, dugo čekanje i troškovi popravke su eliminisani. Samo izaberite željeni motiv, ubacite ga u PTPrint™ softver, odaberite željenu količinu i kliknite na "PRINT!". To je tako jednostavno.

Štampa sopstvenih nalepnica uštedeće vam vreme i novac. Štampajte samo one nalepnie koje i kada su vam potrebne u željenoj količini. U svako doba možete da promenite vaš dizajn nalepnice, bez straha da ostale etikete moraju da budu bačene. Pored toga, cena po nalepnici je znatno manja od cene za štamparske usluge.

Izuzetan kvalitet štampe

Visoki kvalitet štampe sa maksimalnom rezolucijom od 2400 dpi čini CX1000e posebnim. U poređenju sa 1200 ili 1600 dpi sistemima, razlika u ukupnom kvalitetu je vidljiva. Slika štampana na CX1000e je punija i šarenija. Dot uzorci su gotovo neprimetni, a precizna kontrola boja je sa sertifikovanim Pantone®-podrška boja zagarantovana.

Impresivan performans

Brzina štampanja je 5 m u minuti. U jednoj operaciji možete odštampati i do 152 m, što odgovara jednoj rolni za etikete sa prečnikom od 203 mm. CX1000e obavlja posao bez ikakvog nadzora.Ugrađeni sekač, automatski seče nalepnice kada je štampa završena. Dobićete gotovo namotane nalepnice koje se na vaše proizvode mogu primeniti ručno ili pomoću etiketerki. Nikada nije bilo lakše, kreirati sopstvene nalepnice.

Prednosti sopstvene štampe na CX1000e kolornim štampačom za nalepnice:

 • Niža cena po etiketi = viši profit
 • Brza i fleksibilna proizvodnja
 • Brza reakcija na tržišne promene
 • Izuzetan kvalitet štampe
 • Jednostavno korišćenje (PTPrint) softvera
 • Otvaranje novih tržišta

Primena:

 • Specijaliteti, organska i gurmanska hrana
 • Vino, pivo i ostala pića
 • Čaj i kafa
 • Kozmetika i proizvodi lične nege
 • Dijetetski proizvodi i vitamini
 • Pokloni i personalni produkti
 • Pakovanja
 • I još mnogo toga!

Raznovrstan izbor materijala

CX1000e garantuje maksimalnu fleksibilnost u izboru materijala i raznovrsne podloge za štampu,bez obzira da li je to samolepljivi papir, bele ili transparentne poliester rolne, testirani mat, polusjajni i sjajni, kao i specijalni materijal koji je posebno pogodan za označavanje hrane i pića. Primera poseduje ekološke materijale, koji su 100% reciklirani.

Odštampade nalepnice su otporne na vodu i ogebotine, a otisak se ne razmazuje. Materijal je posebno dizajniran za tonere koji koriste Primerini CX-serije štampači u boji. Ovo garantuje odlične rezultate štampanja. Sve veličine nalepnica su na lageru i dostupne svakom trenutku. Posebne veličine su takođe dostupne.

Jednostavno podešavanje i korišćenje

Od podešavanja štampača do štampanja velikih količina, primetićete da se CX1000e koristi kao običan kancelarijski štampač koji nema vlasnički operativni sistem ili nefleksibilan ugrađeni računar. Nudimo vam besplatnu tehničku podršku, ako poželite dodatnu pomoć za početak.

Soficistirani ketridži i patrone

Primerini kertridži koji su na bazi tonera, obezbeđuju maksimalnu fleksibilnost i niske troškove. Primerini toneri i njihova potrošnja kao i dugoročna UV-otpornost spadaju među najbolje na tržištu. Zamena toner kaseta je veoma laka na prednjoj strani stampača,za samo nekoliko sekundi. Ugrađeni memorijski čip na svakom ketridžu sadrži serijski broj, i prati precizno koliko tonera je ostalo. Za svaku štamparsku operaciju, dobićete potrebnu količinu tonera koja vam treba da odštampate, kako bi mogli da zamenite ketridž unapred. Ovo pomaže da se spreči nestanak tonera usred posla. Koristite ceo sadržaj ketridža kako bi optimizovali troškove štampe.

Primera štiti životnu sredinu

Primerin nastoji da bude ekološki odgovorna i da ponudi najsavremeniju, za životnu sredinu pogodnu, digitalnu štamparsku tehnologiju. Stoga, preuzimaju kompanije širom sveta reciklažu, što znači manje otpada. Štaviše, svi naši proizvodi su u skladu sa RoHS i WEEE standardima.

FX1000e

FX 1000e sistem za obradu nalepnica je savršen dodatak za CX1000e kolorni printer nalepnica.

FX1000e u jednom automatizovanom potezu uklanja višak nalepnice, obrađuje i namotava vaše nalepnice na završnu rolnu. .

Inovativna tehnologija lidera u industriji

40 godina iskustva u projektovanju i proizvodnji specijalnih sistema za štampu u boji vas uverava, da će vaša investicija biti podržana od strane jake, visoko uvažene firme sa kancelarijama u SAD-u, Evropi i Azijskom Pacifiku. Oko milion štampača je proizvedeno i prodato u više od 222 zemalja.

Copyright © 2019 DTM Print GmbH