Close × Case Study PDF LX900e Label Products More case studies

15.000 RAZLIČITIH NALEPNICA MESEČNO

Planeta Zdravlja, kompanija koja ima potrebu za štampanjem nalepnica za invididualne proizvode u malim serijama i na različitim jezicima.

Label on demand

laneta Zdravlja -kompanija AS AN Ltd. prodaje svoje proizvode i usluge pod brendiranim nazivom Planeta Zdravlja. Razvili smo svoj lični metod dijagnoze i lečenja zvani termoregulacija – regulacija telesne temperature. Naš cilj je reaktivacija telesnih funkcija čak i kada konvencionalna medicina odustane, što označava veliki naučni progres. Mi ne lečimo dijagnoze – mi jednostavno reaktiviramo telesne funkcije i time lečimo sistem holistički.

Šta mi radimo

Proizvodi koje koristimo su 100 posto prirodni, hladno presovani, ne prerađivani, modifikovani uljem od povrća, kao što su sojino ulje, suncokretovo ulje, ulje od makovog zrna, orahovo ulje, ulje od susama, ulje od lanenog semena, ulje od kajsije, badema... Takođe nudimo esencijalna ulja iz celog sveta. Obuhvataju minerale koji služe kao hrana ili su uključeni u prehrambene proizvode ili kozmetiku.

Šta nam treba

Naši proizvodi se pune u male staklene bočice (5 do 100 ml). Serije su male i variraju od 100 – 1000 komada. Dakle, imali smo problema sa pravljenjem nalepnica u malim serijama ili na nekom drugom jeziku – nije imalo ekonomsku isplativost.

Šta imamo

Pronašli smo Primera štampač i od sada sami kreiramo tok akcije. Odzivno vreme i kvalitet su nam veoma važni faktori. To smo uspeli ostvariti sa Primera LX900e štampačem za nalepnice. Isti uređaj koristi i naša sestrinska firma Florioil D.O.O. iz Sombora u Srbiji, koja se bavi proizvodnjom hladnog ceđenog ulja. Mesečno štampamo oko 10.000 do 15.000 nalepnica na šest različitih jezika.


DTM Print GmbH: Mainzer Strasse 131, 65187 Wiesbaden/Germany, dtm-print.eu , Phone: +49 611 927770, Fax: +49 611 9277750, E-mail: sales@dtm-print.eu

Copyright © 2019 DTM Print GmbH